Häiriötiedotteet

Porvoon Sähköverkko on nostanut valmiustasoaan

Päivitetty: 20.11.2020, 15:09

Porvoon seudulla tuulee ja myrskytuulten ennustetaan jatkuvan koko torstaipäivän. Olemme nostaneet valmiustilaamme tuulten aiheuttamien häiriötilanteiden viankorjauksia varten. Vikatilanteita saattaa esiintyä pitkin torstai-päivää aina perjantaille saakka. Asiakkaita pyydetään varautumaan mahdollisiin sähkökatkoksiin. Tilannetta voi seurata reaaliajassa kotisivuillamme osoitteessa www.pbe.fi/sähköverkonvikapalvelut/. Häiriökartalta löydät jakeluhäiriöiden ajankohtaisen tilanteen: pbe.fi/häiriökartta/ Mikäli vika ei näy kartalla, ilmoita viasta 24/7: pbe.fi/sähköverkonvikailmoitus/ tai puh. 020… Read more »

Kaukolämpövuotoa korjataan Loviisassa

Päivitetty: 10.9.2020, 12:19

Loviisassa korjataan kaukolämpöputken vuotoa ja osa Aleksanterinkadusta ja Brandensteininkadusta ovat ilman lämmintä vettä, kunnes vuoto saadaan korjattua, noin klo 15 mennessä.

Perjantain ukkosrintama aiheuttanut sähkökatkoja

Päivitetty: 27.7.2020, 08:11

Perjantain ukkosrintama Porvoon seudulla on aiheuttanut häiriöitä sähkönjakelussa. Kråkössä salama vaurioitti muuntajaa. Häiriökarttaa ei tällä hetkellä pääse kaikilla selaimilla seuraamaan; hairiokartta.porvoonenergia.fi