Näytä kaikki Tiedotteet Artikkelit

Arkisto

Nollavika

Toimivatko sähkölaitteet oudosti? Syynä saattaa olla nollavika! Nollaviasta johtuen joihinkin sähkölaitteisiin tulee yli- ja toisiin alijännitettä.

Tutustu uusituvan energianlähteisiin

Uusiutuvien energianlähteiden tarkoituksena on olla osa päättymätöntä luonnonkiertoa, jolloin niiden käyttäminen ei kuluta elintärkeää luontoamme. Myymämme energia on hiilineutraalia ja päästötöntä, ja tuotettu uusiutuvista energianlähteistä, kuten tuulesta, vedestä ja auringosta. Tolkkisten biovoimalaitoksessa tuotamme pääsääntöisesti paikallisesta metsähakkeesta kansainväliset kestävyyskriteerit täyttävää ja maailman ainoaa ympäristömerkittyä EKOenergiaa.   Haluamme pienentää omaa ekologista jalanjälkeämme muun muassa investoimalla ympäristöystävälliseen energiantuotantoon.… Read more »

Energian tuotannon edelläkävijä

Valitsemalla EKOenergia -sähkösopimuksemme käytät vihreintä saatavilla olevaan energiaa, ja osallistut samalla uusiutuvien energialähteiden kehittämiseen sekä luonnon monimuotoisuuden suojeluun. EKOenergia -merkillä varustettu energia on aina 100 % uusiutuvaa ja täyttää tiukat kansainväliset kestävyyskriteerit. Voit luottaa siihen, että myymämme sähkö on aidosti sitä, mitä sen sanotaan olevan: meillä on kaikelle myymällemme EKOenergialle alkuperätodistukset. Me Porvoon Energialla pyrimme… Read more »

Sähkö vei miehen mukanaan

Me Porvoon energialaiset –
Esittelemme kuluvan vuoden aikana nettisivustolla ja sosiaalisessa mediassa työntekijöitämme. Työssä viihdytään ja monella työsuhteet ovat olleet pitkiä. Työntekijöiden kertoman mukaan Porvoon Energiaa pidetään mieluisana työpaikkana ja koetaan olevan etuoikeus saada työskennellä omassa kotikaupungissa.

Aika laittaa mökki talviteloille

Mökin laitto talviteloille on mukava, kesä-syyssesongin päättävä rutiini. Tottuneet mökkeilijät tietävät, mitä mökin talviteloille laittaminen tarkoittaa. Tuoreemmille mökinomistajille saattaa olla hyvä tutustua erilaisiin vinkkeihin ja ohjeisiin, joilla varmistetaan mökin hyvä talvitilanne.