Ilmoita viasta

Tältä sivulta löydät vikailmoituslomakkeemme. Antamalla mahdollisimman tarkat tiedot viasta, nopeutat vian korjausta.

Vikailmoitus sähkökatkosta

Jos valot sammuvat yhtäkkiä tai televisiosi ja/tai muu kodinkoneesi lakkaa toimimasta, voi kysymys olla laiteviasta, sähkökatkoksesta tai kotisi oman sähköverkon häiriöstä.

  • Kokeile ensin, syttyvätkö valot muissa huoneissa ja toimivatko muut kodinkoneet.
  • Varmista sulaketaulusta, että sulakkeet ovat ehjät. Vaihda tarvittaessa palanut sulake uuteen tai nosta vikakatkaisin.
  • Jos koko asunto on pimeä eivätkä mitkään laitteet toimi, pääsulake voi olla palanut. Vaihda palanut pääsulake.
  • Katso, onko naapurilla sähköt. Yleensä huoneistot, lähitalot ja lyhyt kadunpätkäkin kuuluvat samaan sähköverkkoon.
  • Jos valot ovat pois naapureiltakin, kyseessä on kodin sähköverkkoa laajempi katko. Vika on silloin todennäköisesti laajempi ja päivystäjämme ovat saaneet automaattisen ilmoituksen viasta. Laajoissa verkostohäiriöissä toivomme maltillisia yhteydenottoja, jotta vikapaikan havainneen puhelu tavoittaisi meidät. Voit myös seurata verkkomme reaaliaikaista tilannetta häiriökartalta, joka löytyy etusivultamme.

Jos sähköt katkeavat laajemmalta alueelta, häiriö on yleensä jo tiedossamme ja korjaustoimenpiteet aloitettu. Häiriökartaltamme näet tiedossamme olevat runkoverkon viat ja suunnitellut keskeytykset. Ilmoita meille sähkökatkoksesta. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa myös linjalla olevasta puusta tai maassa roikkuvista johdoista.

Vikailmoitukseen voi halutessaan helposti myös lisätä kuvan.

 

Ilmoita sähköviasta

Voit ilmoittaa myös kaatuneista puista.
Voit myös tehdä vikailmoituksen soittamalla numeroon 020 690 144

Katuvalaistuksen vikailmoitus

Onko katuvalo sammunut, vilkkuuko se tai palaako yötä päivää? Tee vikailmoitus julkisen alueen katulampusta merkitsemällä paikka kartalle, niin hoidamme asian kuntoon. Parhaiten saamme tiedon rikkoutuneista tai vioittuneista katuvalaisimista asiakkailtamme.

Ilmoita viasta katuvalaistuksessa

 

Valaistuksen huolto

Katuvalotöissä korjausaikamme ovat kaupungin keskusta-alueilla sekä taajamissa noin kolme (3) viikkoa ja muilla alueilla noin viisi (5) viikkoa.