Muuttajan muistilista

Onnea uuteen kotiin!

Muistathan, että Porvoon Energiasta saat sähköä kotiisi, sijaitsi se missä päin Suomea tahansa. Tekemällä sähkösopimuksen uuteen kotiisi kaksi viikkoa ennen muuttopäivää varmistat että uudessa kodissasi on sähköt päällä kun muutat.

Muuttoilmoituksen voi tehdä monella eri tavalla

  • Tee muuttoilmoitus kotisivuillamme
  • Jos muutto on jo lähellä, soita asiakaspalveluumme 019 661 411 arkisin klo 8-16
  • Sähköpostilla osoitteeseen mail@porvoonenergia.fi. Kirjoita viestin otsikoksi “Muuttoilmoitus”. Muista ilmoittaa vähintään henkilö- ja yhteystietosi, edellinen osoitteesi ja sopimuksen päättymispäivä sekä uusi osoitteesi ja sopimuksen toivottu alkamispäivä.

Käsittelemme sähköisesti tehdyt sopimukset 3 arkipäivän kuluessa.

Muista nämä

Jotta sähköjen kytkentä voidaan tehdä turvallisesti varmistathan että asunnossa ei ole päällä mitään vaaraa aiheuttavia sähkölaitteita.

Jos sopimuksen teko on unohtunut ja asunnossasi ei ole sähköä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Verkkoyhtiöt katkaisevat yleensä nopeasti sähköt sopimuksettomista kohteista, mikäli tietoa uusista asukkaista ei ole. Nopeutetusta kytkennästä peritään verkkoyhtiön hinnaston mukaiset maksut.

Sopimusta ei voi tehdä eikä päättää takautuvasti.

Ilmoita aina milloin nykyinen sähkösopimuksesi päättyy. Muuten voit joutua maksamaan uuden asukkaan sähkönkäytöstä!

Sähkösopimuksen voi päättää aikaisintaan siihen päivään, kun asunnossa viimeisen kerran käyttää sähköä. Sähköt katkaista asunnosta heti sopimuksen päättymistä seuraavana päivänä.

Sinulla voi olla samaan aikaa voimassa oleva sähkösopimus sekä uuteen että vanhaan asuntoon. Voit esimerkiksi asua vanhassa asunnossasi siihen asti, että remontti uudessa asunnossasi valmistuu.