Häiriötiedotteet

Sähkökatkoksia Porvoon alueella

Tilanne 13.12. klo 8:30 Tilanne on rauhoittunut yön aikana ja vikoja on saatu hyvin korjattua. Tällä hetkellä noin 40 kotitaloutta on ilman sähköä Jakarin alueella. Jakarin vika johtuu Fingridin kantaverkkoviasta, joka nyt on paikannettu ja pyritään saamaan korjattua aamupäivän aikana. Fingrid hoitaa korjaustyöt. Pienjännitevikoja on myös saatu hyvin korjattua. Mikäli kiinteistön sähköt käyttäytyvät oudosti, esim.… Read more »

Kaukolämpövuoto Porvoon Kevätkummussa

Tilanne klo 17:20 Kevätkummun kaukolämpövuoto on nyt korjattu ja kaikki kotitaloudet ovat kytketty takaisin kaukolämmön piiriin. Tilanne klo 15:30 Kaukolämpöverkossamme on havaittu vuoto Kevätkummun alueella. Vuotokohta on Sammontien ja Joukahaistentien risteyksessä ja lämmönjakelukeskeytys koskee Sampsantiellä ja Joukahaistentiellä asuvia asiakkaitamme. Vika pyritään saamaan korjattua vielä tänään noin klo 20:00 mennessä. Pahoittelemme asiakkaillemme tästä aiheutunutta haittaa.

Kaukolämpövuoto Porvoon keskustassa

Tilanne 1.12. klo 21.00 Tilanne kaukolämpöverkon häiriöiden osalta on normalisoitumassa. Myös Pihlajatien alueella lämmöt ovat palautumassa. Pieniä lämpötilavaihteluja voi vielä esiintyä. Muiden alueiden osalta tilanne korjautui noin kuuden aikaan. Pahoittelemme asiakkaillemme aiheutunutta haittaa. Mikäli havaitset yhä ongelmia, niin voit olla yhteydessä suoraan päivystäjäämme, puh. 040 1800749. Kaukolämmön jakelun tilannetta voi seurata myös netissä http://77.105.93.99/lampokartta/outagemap.html. Tilanne… Read more »

Sähkökatkoja keskustan alueella

Tilanne 28.11. klo 9:02 Käyttöpäällikkö Mikael Hämäläisen mukaan koivunoksa oli syynä maanantain sähkökatkoksiin. Koivunoksa aiheutti kahden vaiheen oikosulun Hattulassa. Tilanne 27.11. klo 9:00 Porvoon Sähköverkko selvittää parhaillaan Porvoon keskustan alueella yön ja aamun aikana olleiden katkosten syitä.

Märkä räntä ja lumi aiheuttaa sähkökatkoksia alueellamme

Märkä räntä ja lumi tarttuu puihin ja oksiin. Sähköjohtojen päälle pudonneet raskaat, märät oksat ja puut aiheuttavat sähkökatkoksia eri puolilla aluettamme. Tällä hetkellä noin 40 kotitaloutta on ilman sähköä. Ensimmäisen vikailmoituksen saimme keskiviikko iltana klo 21:06 . Katkoksia on esiintynyt pääasiassa Bjurbölessä, Kalaxissa, Isnäsissä, Kabbölessä ja Sarvisalon pohjoispäässä. Päivän mittaan voi vielä esiintyä uusia vikoja.… Read more »

Häiriö kantaverkossa

Tilanne 22.11. klo 9:00 Selvitämme edelleen syytä häiriöille. Tänään Porvoon Sähköverkko ja Fingrid yhdessä tarkastavat sekä helikopterin avulla että maastosta käsin Fingridin voimajohdon Porvoo – Ahvenkoski sekä siihen liittyvät Porvoon Sähköverkon voimajohdot. Tilanne 21.11. klo 14:30 Lyhyt sähkökatkos tiistaina 21.11. klo 14:14 johtui Fingridin kantaverkossa olleesta häiriöstä. Katkos koski kolmea meidän sähköasemaa Kevätkumpua, Grännäsiä ja… Read more »

Häiriö kantaverkossa

Päivitetty 15.11. klo 13.25 Selvittääksemme syyn häiriöille, Porvoon Sähköverkko tarkastaa vielä tämän päivän aikana helikopterin avulla 15 kilometrin pituisen Sannaisten ja Grännäsin välisen 110 kV linjan. 15.11. klo 10.40 Lyhyt sähkökatkos keskiviikkona 15.11. klo 10:31 johtui Fingridin kantaverkossa olleesta häiriöstä. Katkos koski kolmea meidän sähköasemaa Kevätkumpua, Grännäsiä ja Tyysteriä, yhteensä siis noin 12 000 asiakasta.… Read more »

Häiriö kantaverkossa

Lyhyt sähkökatkos perjantaina 10.11. klo 12:23 johtui kantaverkkoyhtiö Fingridin järjestelmässä olleesta virheestä. Katkos koski kolmea meidän sähköasemaa Kevätkumpua, Grännäsiä ja Tyysteriä, yhteensä siis noin 12 000 asiakasta.