Lämpöä Porvoosta

KAUKOLÄMPÖ – kestävä valinta

Kaukolämpö merkitsee asumismukavuutta ja hyvinvointia. Se on turvallinen, toimitusvarma ja helppokäyttöinen. Kaukolämmön asiakkaana säästät energiaa ja rahaa ilman suuria investointeja. Se on myös kestävä ja laadukas lämmitysmuoto, joka nostaa kiinteistösi arvoa.

Tutustu kaukolämpöön

Kaukolämpöverkkoon liittyminen

Porvoon Energialla on kaukolämpötoimintaa Porvoossa ja Loviisassa. Kaukolämpöverkkoon liittyminen on mahdollista pääsääntöisesti kaukolämpöverkon varrella sijaitsevilla kiinteistöillä.

Lue lisää

Rakentajalle tai  liittyjälle ja kartat

Tästä löydät tärkeitä neuvoja mikäli olet liittymässä kaukolämpöverkkoon.Täältä voit tarkistaa mihin jakeluverkkomme ulottuu Porvoon ja Loviisan alueella.

Kaukolämpö

Kaukolämpökartta

MAAKAASU – turvallista, puhdasta ja edullista

Maakaasu on yksi puhtaimmista polttoaineista, jota saadaan valmiina. Maakaasun käyttö säästää luontoa. Sitä voi käyttää vähän tai paljon, se sopii sekä teollisuudelle, pienyrityksille että kerros- ja omakotitaloihin.

Tutustu maakaasuun

Maakaasuverkkoon liittyminen

Maakaasuverkkoon liittyminen on mahdollista pääsääntöisesti maakaasuputken varrella sijaitsevilla kiinteistöillä. Verkon rakentaminen Harabackasta Kaupunginhakaan aloitettiin lokakuussa 2002.

Lue lisää

Rakentajalle tai  liittyjälle ja kartat

Tästä löydät tärkeitä neuvoja mikäli olet liittymässä maakaasuverkkoon.Täältä voit tarkistaa mihin jakeluverkkomme ulottuu Porvoon ja Loviisan alueella.

Maakaasu

Maakaasukartta

 

MOTIVAN SELVITYS – Lämmitysmuodoista pientaloon Porvoon alueeella

Ajankohtaista tietoa lämmitysjärjestelmän ja lämmöntuotantotapojen kustannuksista ja päästöistä omakotitalon rakentajille Porvoossa. Vertailtavina lämmitysmuotoina ovat kaukolämpö, maalämpö, ilma-vesilämpöpumppu ja sähkölämmitys, johon on yhdistetty tukilämmitysmuotona ilmalämpöpumppu.

Lue lisää selvityksestä

Lämmitysmuotojen vertailukuvaajat tyyppitaloissa