Lämpöä Porvoosta

KAUKOLÄMPÖ on kestävä valinta

Kaukolämpö merkitsee asumismukavuutta ja hyvinvointia. Se on turvallinen, toimitusvarma ja helppokäyttöinen. Kaukolämmön asiakkaana säästät energiaa ja rahaa ilman suuria investointeja. Se on myös kestävä ja laadukas lämmitysmuoto, joka nostaa kiinteistösi arvoa.

Tutustu kaukolämpöön

MAAKAASU – turvallista, puhdasta ja edullista

Maakaasu on yksi puhtaimmista polttoaineista, jota saadaan valmiina. Maakaasun käyttö säästää luontoa. Sitä voi käyttää vähän tai paljon, se sopii sekä teollisuudelle, pienyrityksille että kerros- ja omakotitaloihin.

Tutustu maakaasuun

Rakentajalle tai  liittyjälle ja kartat

Tästä löydät tärkeitä neuvoja mikäli olet liittymässä kaukolämpöverkkoon.Täältä voit tarkistaa mihin jakeluverkkomme ulottuu Porvoon ja Loviisan alueella.

Kaukolämpö

Kaukolämpökartta

Kaukolämpöverkkoon liittyminen

Porvoon Energialla on kaukolämpötoimintaa Porvoossa ja Loviisassa. Kaukolämpöverkkoon liittyminen on mahdollista pääsääntöisesti kaukolämpöverkon varrella sijaitseville kiinteistöille.

Lue lisää

Maakaasuverkkoon liittyminen

Maakaasuverkkoon liittyminen on mahdollista pääsääntöisesti maakaasuputken varrella sijaitseville kiinteistöille. Maakaasuverkon rakentamisen Harabackasta Kaupunginhakaan aloitettiin lokakuussa 2002.

Lue lisää

Rakentajalle tai  liittyjälle ja kartat

Tästä löydät tärkeitä neuvoja mikäli olet liittymässä maakaasuverkkoon.Täältä voit tarkistaa mihin jakeluverkkomme ulottuu Porvoon ja Loviisan alueella.

Maakaasu

Maakaasukartta