Sähkönvihreää energiaa Porvoosta

Me tuotamme Suomen puhtainta energiaa.

 

Kotitaloudet

Ensimmäinen oma koti? Muutto omakotitaloon? Kenties uusi kesämökki? Tarjoamme oikean sähkösopimuksen joka elämäntilanteeseen.

Tee sopimus tästä

Yritykset

Varmistamme yritysasiakkaillemme kilpailukykyisen sähkön hinnan. Yrityssopimuksen saa myös ympäristömerkittynä EKOenergiana.

Sopimustuotteet yrityksille

Me täällä Porvoon Energiassa emme ainoastaan myy sähköä, tuotamme sitä myös. Olemme erityisen ylpeitä omista uusiutuvan energian voimaloistamme, joihin olemme viime vuosina panostaneet tuntuvasti. Porvoon ja Loviisan uudet biovoimalaitokset tuottavat energiaa metsähakkeesta. Haminassa tuotamme sähköä Suomen suurimmassa maa-asenteisessa aurinkovoimalassa. Samalta alueelta saamme myös tuulivoimaa. Osakkuusvoimaloita meillä on ympäri maan sekä myös muissa Pohjoismaissa.

Pyrimme jatkuvasti lisäämään omaa tuotantokapasiteettiamme. Näin voimme taata vakaan hinnan ja vaikuttaa sekä omaan että asiakkaidemme ekologiseen kädenjälkeen myönteisesti. Siksi tulemme panostamaan ympäristöä säästäviin tuotantomuotoihin kuten veteen, tuuleen, aurinkoon ja biovoimaan myös jatkossa.