Katuvalaistus

Tievalaistus luo viihtyisyyttä ja ennen kaikkea turvallisuutta.

Porvoon Sähköverkko Oy vastaa Porvoon kaupungin ja Pornaisten kunnan katuvalaistuksen suunnittelusta, rakentamisesta sekä ylläpidosta. Näillä alueilla on yhteensä noin 14 500 katuvalaisinta

Suunnittelemme, asennamme ja huollamme teiden ja katujen sekä liikunta- ja muiden julkisten paikkojen, siltojen ja nähtävyyksien ulkovalaistuksia. Joka vuosi vaihdamme n. 1000 valaisinta uusiin. Uudet valaisimet ovat entistä energiatehokkaampia ja palvelevat meidän asiakkaiden energiatehokkuusvaatimuksia.

Nykyään teemme katuvalolamppujen kausivaihdon, joka tarkoittaa, että neljän vuoden syklillä vaihdamme kaikki lamput, ovat ne sitten rikki tai ei. Eli neljännes lampuista vaihdetaan joka vuosi. Tämän toimenpiteen ansiosta saavutamme korkeamman valaistustason Porvoon ja Pornaisten alueella.

Tarkastuskierrokset tehdään kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Kierrosten aikana pyrimme vaihtamaan/huoltamaan rikkinäiset tai vioittuneet valaisimet ja lamput. Lampunvaihto muina aikoina suunnitellaan ja tehdään vikailmoitusten ja muiden vikatietojen perusteella.

Katuvalaistuksen vikailmoitukset

Parhaiten saamme tiedon näistä rikkoutuneista tai vioittuneista katuvalaisimista asiakkailta.
Ilmoituksen viallisista katuvaloista voi helposti ja kätevästi tehdä netissä, täyttämällä alla oleva lomake.

 

Katuvalaistuksen vikailmoituslomake

Vian tiedot

Määritä vika

Lamppu pimeänäLamppu syttyy/sammuuValaisin vaurioitunutPylväs vinossaPylväs kaatunutPylvään luukku vaurioitunut

Muu vika

Vikapaikan sijainti, esim. Käpytie 4:n kohdalla kaksi lamppua pimeänä

Ilmoittajan yhteystiedot

Etunimi *

Sukunimi *

Puhelinnumero *

Sähköpostiosoite *