Sähkösopimukset
yrityksille

Ympäristöystävällinen sähkösopimus yrityksellesi

Porvoon Energia tuottaa ja tarjoaa ympäristöystävällisiä energiapalveluja. Kaikki myymämme sähkö on 100% uusiutuvaa, hiilidioksidipäästötöntä ja varmennettu alkuperätakuin.

Sähkötuotteemme pohjautuvat tuuleen, veteen, aurinkoon ja bioon eli puuhun. Tuotamme energiaa itse omissa voimalaitoksissamme sekä osakkuusvoimaloissamme, joita omistamme myös muissa Pohjoismaissa. Hankimme energiaa myös energiapörssistä, joka on sähkömarkkinoiden perusta. Näin vältämme rajuja hintaheilahduksia ja takaamme kilpailukykyisen hinnan. Alkuperätakuiden avulla varmistamme, että kaikki ostamamme sähkö on uusiutuvaa.

Ympäristöarvojen lisäksi toimintamme perustuu hyvään asiakaspalveluun sekä luotettavuuteen. Toimimme valtakunnallisesti ja toimintatapamme täyttävät laadunhallintajärjestelmästandardin ISO 9001:2008 sekä ympäristöjärjestelmästandardin ISO 14001:2004 asettamat vaatimukset.

Kaikki yritystuotteet saa myös EKOenergia-merkittynä sähkönä

EKOenergia-merkintä on maailman ainut ympäristöystävällisen sähkön sertifiointiohjelma. Tällä merkillä varmennettu energia kertoo siitä, että sen tuotannossa ja myynnissä on huomioitu kaikista tiukimmat kansainväliset kestävyyskriteerit. Suomessa EKOenergian tuotantoa ja myyntiä valvoo Suomen Luonnonsuojeluliito. PBE Eko on Porvoon Energian tuottamaa EKOenergiaa. Valitsemalla PBE Ekon vahvistat yrityksesi viestiä vastuullisuudesta ja ekologisten arvojen tärkeydestä.

ekoenergy

 

Tutustu sähkösopimus-
tuotteisiimme

Valitaan yhdessä paras sähkösopimus yrityksesi tarpeisiin!

Siirry tuotteisiin

 

Yritystarjoukset

Tästä löydät ajankohtaiset sähkötarjouksemme yrityksellesi.

Lue lisää

 

Yritysmyynnin yhteystiedot

Löydä oikea henkilö palvelemaan yrityksesi sähkösopimusasioissa.

Avaa yhteystiedot