Sähkösopimustuotteet yrityksille

Kaikki myymämme sähkö on 100% uusiutuvaa, hiilidioksidipäästötöntä ja varmennettu alkuperätakuin.

PBE YRITYSTARIFFI on toistaiseksi voimassa oleva, vakaa ja pitkällä aikavälillä kilpailukykyinen, sähkösopimus 100% uusiutuvasta energiasta. Energian hinta perustuu sähköpörssin kehitykseen pidemmällä ajanjaksolla. Huoleton ja helppo ratkaisu silloin, kun et halua seurata hintojen kehitystä pörssissä tai huolehtia sopimusten voimassaoloajoista. Hintamuutokset ilmoitamme kuukautta ennen.

PBE Q on toistaiseksi voimassa oleva, Nord Pool -sähköpörssin noteerausten pohjalle rakentuva ja markkinahintoja seuraava sähkösopimus 100% uusiutuvasta energiasta. Energian hinta tarkastetaan neljä (4) kertaa vuodessa: 1.1., 1.4., 1.7. ja 1.10. Uusi hinta on tiedossa aina kuukautta ennen uuden hintakauden alkua. Sopimus tuo sähköpörssihinnoittelun lähemmäs yritystäsi, mutta kolmen (3) kuukauden hintajaksot tasoittavat sopivasti pörssihinnoittelun hintavaihteluja.

PBE SPOT on 100% uusiutuvaa energiaa, jossa myyntihinta perustuu Nord Pool  -sähköpörssin Elspot -markkinoilla noteerattavaan sähkön markkinahintaan. Energian hinta PBE SPOT -sähkösopimuksessa muodostuu käyttömaksusta, joka on sama kuin Suomen alueen sähkömarkkinahinta tunneittain (PBE SPOT H). Vaihtoehtoisesti hinnoittelu voi perustua myös kuukauden keskihintaan (PBE SPOT M). Lisäksi veloitamme perusmaksun sekä kiinteän välityspalkkion.

PBE FIX on 1 – 3 vuoden kiinteähintainen määräaikainen sopimus 100% uusiutuvasta energiasta. Hinta määräytyy sopimuksen tekohetken sähköpörssikurssihintojen perusteella. Koko sopimusajan voimassa oleva kiinteä hinta on huoleton. Sopimus muuttuu sopimusajan jälkeen automaattisesti toistaiseksi voimassa olevaksi PBE YRITYSTARIFFI -sähkösopimukseksi.

PBE PRO on 100% uusiutuvaa energiaa sisältävä dynaaminen sähkösopimus, mikä on suunnattu erityisesti suurasiakasyrityksille. PBE PRO on aktiivinen sähköpörssituote, jossa yrityksesi pääsee ostamaan sähköä suoraan sähköpörssin päivän hintaan. Sähkön hinnan voi halutessaan varmistaa tekemällä hintakiinnityksiä jopa kahdeksi (2) vuodeksi eteenpäin. PBE PRO on oikea tuote yrityksellesi, kun haluat käyttämäsi sähkön aktiiviseen seurantaan ja hankintaa hoidetaan pitkäjänteisesti sekä aktiivisesti sähkömarkkinoiden hintatilanne huomioiden.

 

Sähköpörssi:

http://www.nordpoolspot.com/

http://www.nasdaqomx.com/commodities

Kaikki yritystuotteet saa myös EKOenergia-merkittynä sähkönä

EKOenergia-merkintä on maailman ainut ympäristöystävällisen sähkön sertifiointiohjelma. Tällä merkillä varmennettu energia kertoo siitä, että sen tuotannossa ja myynnissä on huomioitu kaikista tiukimmat kansainväliset kestävyyskriteerit. Suomessa EKOenergian tuotantoa ja myyntiä valvoo Suomen Luonnonsuojeluliito. Porvoon Energia on EKOenergian vastuullinen tuottaja. Tuotamme EKOenergiaa Porvoon Tolkkisten biovoimalaitoksilla.

Valitsemalla PBE EKOn vahvistat yrityksesi viestiä vastuullisuudesta ja ekologisten arvojen tärkeydestä.

Tutustu yritystarjouksiimme

Yritystarjoukset

Ota yhteyttä yritysmyyntiimme

Yritysmyynnin yhteystiedot