Minun energiani

Kevennetään yhdessä arjen energiankulutusta

Energian säästäminen lähtee liikkeelle oivalluksesta ja fiksua energiankäyttöä tukevista asumis- ja käyttötottumuksista. Minun energiani -treeniohjelmassa omaksut säästäviä ratkaisuja arkeen ja saat ohjeita lämmityksen, ilmanvaihdon, käyttöveden ja sähkölaitteiden energiatehokkaaseen käyttöön.

Uskomme, että treeniohjeiden avulla voit nipistää kulutuksestasi jopa 10 %. Saavutettavat säästöt eivät tee sinusta vielä miljonääriä, mutta tarpeettoman kulutuksen välttäminen tarjoaa hyvän alun ja lämpimän mielen. Samalla kevennät energiankäytön ympäristövaikutuksia ja olet edistyksellinen, kestävä kuluttaja.

Saavuta hämmästyttävän helposti jopa -10 %

Lue tästä lisää

Isompia säästöjä voit saavuttaa, mikäli olet valmis investoimaan kulutusta pienentävään tekniikkaan. Säätölaitteet, ajastimet ja edistynyt taloautomaatio tuovat vaivattomuutta ja asumismukavuutta samalla, kun ne huolehtivat energiansäästöstä puolestasi. Energiatreeniohjelman edetessä kerromme erilaisista ratkaisuista ja niiden hyödyistä.

Kuten kaikki hyvät treeniohjelmat, myös Minun energiani starttaa lähtötilanteen selvittämisestä. Tiedätkö sinä, kuinka paljon ja mihin sähköä kuluu kotonasi? Ota aktiiviseen käyttöön sähköinen kulutuksen seurantapalvelumme ja selvitä lähtötasosi.

Tutki nyt Energiani -palvelua.


Miksi energiaa kannattaa säästää?

Ympäristö – ilmasto
(sähkönsäästö)

Raha

Hyvä sisäilma ja asumisolosuhteet

Mikä on Minun energiani -ohjelma?

Minun Energiani -ohjelma on Porvoon Energian, Energiaviraston, Oulun yliopiston BCDC Energia -tutkimusohjelman ja Motivan yhteinen hanke, jossa selvitetään suomalaisten sähkönkäyttötapoja ja autetaan osallistujia optimoimaan omaa energiankulutustaan.

Fiksu energiankäyttö on hyödyllistä, sillä samalla kun pienentää sähkölaskuaan voi vaikuttaa myös sähkön tuotannon ja käytön ympäristövaikutuksiin.

Lue lisää