Yhteistyössä

Aurinkopaneelit vuosien osaamisella: Playgreen Finland Oy

Aurinkopaneelien asennuksesta vastaa valtuuttamamme kumppaniyritys Playgreen Finland Oy, joka on Suomen kokeneimpia aurinkosähköjärjestelmien toimittajia. Laadukas aurinkosähköjärjestelmä toteutetaan vaivattomalla avaimet käteen -periaatteella, johon kuuluu kaikki tilauksesta tekniseen tukeen ja rahoitukseen.

LED-valaistusta ja energiansäästöä yrityksille: Belled Oy

Porvoon Energian valtuuttama Belled Oy räätälöi yrityksille sähköä ja luontoa säästäviä LED-valaisinratkaisuja. Valaisimet ovat laadukkailta kansainvälisiltä merkeiltä, asennus ja huolto tapahtuu paikallisten asiantuntijayritysten toimesta. Näin Belled varmistaa korkean laadun ja nopean saatavuuden. Lue lisää!

Virtaa sähköautolla liikkuville: Liikennevirta Oy

Sähköautojen latauspisteitä tulee pian löytyä kodeista, työpaikoilta, mökkimatkalta – kaikkialta missä autoilemme. 18:n energiayhtiön perustama Liikennevirta Oy on sähköautojen latauksen markkinajohtaja Suomen suurimmalla julkisella latausverkostolla. Yhtiö tarjoaa sähköauton latauspalvelua kaikille ja kaikkialle. Lue lisää!

Sähkötöiden one stop shop: Uudenmaan Verkonrakennus Oy

Uudenmaan Verkonrakennus Oy (UVR) palvelee kaikenkokoisia asiakkaita energiayhtiöistä kuntiin ja pienasiakkaisiin kattavasti kaikissa sähkötöissä. Sähköverkkojen rakentamiseen ja huoltoon erikoistunut yhtiö auttaa myös ulkovalaistusurakoissa sekä muuntamo-, kojeisto- ja kaapelitöissä. Lue lisää!