Vind- och solel

Reservera egen andel i vind- eller solkraftverk!

Vi hyr som första finländska energibolag ut vindkraftsandelar åt våra kunder. Vårt vindkraftverk finns i Mäkelänkangas i Fredrikshamn, på samma ställe, där vi år 2016 tillsammans med sju andra sydfinländska energibolag byggde landets största markmonterade solkraftverk.

Du kan också hyra in din i solkraftverket. Solkraftsandelen är ett lätt och bekymmersfritt alternativ för miljövänlig mikroproduktion, då du exempelvis av någon orsak inte har möjlighet att skaffa egna solpaneler.

Reservera en egen vind- eller solkraftsandel till ett fast månadspris på 3,90€. Eller varför inte hyra en av båda? Då producerar du egen energi optimalt både på sommaren och på vintern. 

Den energi som andelarna producerar gottgörs i din elfaktura. Gottgörelsen beräknas enligt Finlands prisområdes månads medel-spotpris minskad med provisionen 0,3 c/kWh (moms 0%)

Fyll i blanketten under så kontaktar vi dig!

Jag vill reservera: *

Egen solpanelEgen andel i vindkraft

Hur många solpaneler eller andelar i vindkraft vill du reservera? *

Obs! Den energimängd som solpanelen och vindkraften producerar, ersätts i kundens elfaktura. Därför måste beställarens uppgifter vara de samma som i elavtalet.

Förnamn *

Efternamn *

Telefonnummer *

Epost

Address *

Postnummer *

Ort *

Förbrukningsplatsens nr (ifall man vet)

Jag har läs villkoren och godkänner dem *

Ja

[recaptcha]